Weer thoes.. ;-) !! - Reisverslag uit Meerssen, Nederland van Noortje Peeters - WaarBenJij.nu Weer thoes.. ;-) !! - Reisverslag uit Meerssen, Nederland van Noortje Peeters - WaarBenJij.nu

Weer thoes.. ;-) !!

Door: Noortje

Blijf op de hoogte en volg Noortje

05 September 2008 | Nederland, Meerssen

Daag Luu,

't letste berichske veur euch.. want ich bin alwier 2 daag terük in 't Limburgse landj..

Heerlijk om weer thoes en bie Dik te zeen.. Heerlijk om mien menke weer vas te kinne hoaje..
Heerlijk om pap en mam, Joris en Karlijn en de Famielie weer te zeen!
Mien vreundj allemoal weer binne handj of telefoon bereik..;-)

Eindelijk kin ich beginnen met 't deile van al mien verhoale en ervaringe.. neet mier sjriftelik, mer monjdelik..

Limburgs, dan waal Nederlands gesproke..n..;-)

Ik ervaar wel een enorme cultuur shock en besef dat ik tijd nodig heb om deze reis te verwerken. De vele verschillende avonturen, "the back to basic life style", die ik beleefd en ervaren heb verdienen een mooie "om nooit te vergeten" plaats.

Ik wist niet dat thuis komen zo confronterend kon zijn.. shocking.. heel dubbel.. ik geniet, maar wil onmiddelijk terug omdat ik alles in Afrika zooooooooooooooo ontzettend mis momenteel...

A dream has come true,
is finished,
time will give my first -Africa-wildlife-volunteer- experiences
a place were I will keep it forever!!

Dan zal ik jullie nu nog trakteren op wat leuke foto's en filmpjes van de laatste weken Schotia Game Reserve..!

ps.. check zeker de site van Tanja en Tim want daar staat echt een SUPER GAAF filmpje op van onze dag samen in Schotia!!

Veel liefs Noortje en tot ziens!

• 05 September 2008 - 07:50

Hanneke:

Blij dat je weer veilig in het kikkerland bent. Spreken snel een keer wat af, want ik wil aaaaaaaaal je verhalen en Foto's zien.
    hoop dat je snel weer een beetje gewend bent.
    Groetjes Hanneke

• 05 September 2008 - 07:53

Maud:

Hee meis...lekker om elkaar weer te zien gister! Geef het wennen maar rustig de tijd. En geniet van jullie uitje naar Brugge samen!
    Tot gauw weer!
    Dan ga ik verder met m'n voorbereidingen.. Spannend..
    Lfz, Maud

• 05 September 2008 - 08:01

Mario:

Noortje, hersjtikke fijn desse weer alik toes bes gekomme! Groetjes, auch aan Dik.

• 04 Maart 2009 - 20:00

Annelies:

Hoi Noortje

Leuk om je verhaal te lezen in het eitje, en nu dus ook op je site. Fijn om te horen dat het allemaal goed gaat met jullie. Wel leuke reisjes zo dan zie je nog eens wat. Met ons gaat ook alles goed. Zit al lang lekker burgelijk aan huis gekuisterd met twee leuke kindjes. Dus niet van die wereldreizen meer voor mij. Had ik denk ik toch niet gedaan hoor. Nou groetjes van Annelies